Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén!
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén!

AJÁNDÉK MARNYS® L-CARNITINE - 25.000 Ft vásárlás felett - Zsírbontásra fel!

Tudástár

Helló – a Higi Bag vagyok!

MARNYS®
2020.10.07 10:44
Helló – a Higi Bag vagyok!

Maszk, kézfertőtlenítő, kesztyű és immunerősítő vitamin - mára megkerülhetetlen alapkellékekké váltak. Használd őket felelősségteljesen magad és mások védelméért!

Neked is ismerős a mozdulat, mikor épp indulni készülsz otthonról, de még gyorsan számba veszed, hogy minden szükséges nálad van-e: pénztárca, kulcs, telefon....?! Nos, ez napjainkra kényszerűen kibővült a higiéniás termékekkel, élükön a kézfertőtlenítővel és a maszkkal. Nem egyszerű minden szükséges dolgot mindig magunkkal cipelni, hiszen ezen tárgyak hajlamosak önálló életre kelni és pont akkor eltűnni, mikor épp szükségünk lenne rájuk.

Az utóbbi hónapokban biztosan Te is tapasztaltad már, hogy a bolt bejáratánál megtorpanva hiába keresgéled feneketlen táskád mélyén vagy zsebeid rejtett labirintusában az elengedhetetlen maszkot, de sehogy sem találod? Vagy, mikor tömegközlekedési jármű használata után azonnal kézfertőtlenítőért nyúlnál, de az éppen bújócskát játszik veled?! Már csak belegondolni is idegpróbáló, nem?! – Nos, a Higi Bag használatával könnyen megszabadulhatsz eme frusztrációktól!

 

Higi Bag? – Ismerd meg!

Az elmúlt hónapok során vitathatatlanul bőrünkön tapasztaltuk, hogy a drasztikusan megváltozott világhelyzet új higiéniás szokások kollektív bevezetésével párosult, melyeket sokan máig viszonylag nehezen tudnak beépíteni a hétköznapokba. Ennek kezelésében, illetve a mindennapok könnyedebbé tételében nyújt segítséget a Higi Bag. Hogyan?

A Higi Bag egy esztétikus és kompakt méretű neszesszer, melyben az összes szükséges higiéniás elem szerepel. Komplex tartalmával minden igényt lefedve támogatja biztonságunk és egészségünk megőrzését!

Mostantól nem kell aggódnod, hogy otthon, az autóban, vagy munkahelyeden szétszórva felejted nélkülözhetetlen higiéniai- és védő eszközeidet, immunerősítő vitaminodat. - Ugyanis ezek együttese a Higi Bag, mely bárhol kényelmesen elfér, mindenhová magunkkal vihető, így segítségével könnyedén elkerülheted például maszkod koszolódását vagy szakadását.

Praktikusságának hála a Covid-19 árnyékában az egyik leghasznosabb társaddá teheted.

 

A kényelem jegyében, Higi Bag - higiéniai csomagunk 3 különböző összeállításban kapható: Basic, VIP és Kids!

 

‘Basic’ csomag tartalma:
- 1 db maszk
- 1db mini fertőtlenítő
- 2 db nitril kesztyű
- 2 db Sense törlőkendő
- 1db MARNYS® VIT-C 1000 - Immunkontroll a liposzómák erejével C-vitamin tartalmú ivóampulla
- 1db neszesszer

 

‘VIP’ csomag tartalma:
- 1 db maszk
- 1 db FFP2 maszk
- 2 db mini fertőtlenítő
- 2 db nitril kesztyű
- 1 db WC-ülőke fedő
- 2 db Sense törlőkendő
- 1db MARNYS® VIT-C 1000 - Immunkontroll a liposzómák erejével - C-vitamin tartalmú ivóampulla
- 1db MARNYS® INMUPEC DEFENS - Vegán immunerősítő - multivitamin ivóampulla
- 1db neszesszer

 

‘KIDS’ csomagunk kifejezetten gyerekeknek készült: 
- 1 db Gyermek kézfertőtlenítő 30 ml
- 1 db 3 rétegű gyermek maszk
- 1 db Gyermek gumikesztyű
- 1 db MARNYS® ivóampullás gyermek vitamin
- 1db logózott neszesszer

 

A Higi Bag Kids akár az iskolatáskába is kényelmesen elfér. A tisztasági csomag vidám mintás maszkot rejt, így téve szórakoztatóbbá a kicsik egészségének tudatos védelmét.

 

Egyéni felelősségvállalás

A gondosan összeállított, étrend-kiegészítővel is ellátott higiéniai csomagoknak hála nem kell nekünk vesződnünk a nélkülözhetetlen elemek összeállításával, hiszen a Higi Bag megoldja helyettünk! Így nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy rendszeresen és felelősségteljesen, az adott szituációnak megfelelően használjuk a neszesszer termékeit.

A lényeg, hogy egyéni odafigyeléssel, prevencióval megőrizhetjük egészségünket, valamint védhetjük embertársainkat. És ami legalább ennyire fontos, hogy mindeközben gyermekeinket is a helyes felelősségvállalásra taníthatjuk.

A Higi Bag-nek hála, komplex higiéniai csomagunk és ezáltal saját felelősségvállalásunk mindig kéznél lehet!

 

RENDELÉS ITT:

https://www.marnys.hu/higi-bag

 

 

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.