Pure antibakteriális kézfertőtlenítő gél – 100 ml

Pure antibakteriális kézfertőtlenítő gél – 100 ml

Pure antibakteriális kézfertőtlenítő gél – 100 ml

1 595 Ft
Egységár: 16 Ft/ml
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, amelyet bárhová magával vihet. A gél a baktériumok közel 99%-át eltávolítja kézről, ugyanakkor segít a fertőzések elkerülésében. A termék 50-75% etil-alkoholt tartalmaz.
Várható szállítás 2-3 munkanap alatt.

Bruttó 15.000,- Ft feletti vásárlás és előre fizetés esetén AJÁNDÉK kézfertőtlenítőt küldünk, a készlet erejéig, minden vásárlónak egyszer. A termék limitáltan meg is vehető: egy vásárlónak, egyszeri alkalommal, 5 db.***
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Az antibakteriális kézfertőtlenítő használata ideális olyan helyzetekben, amikor nincs lehetőség szappanos vizes kézmosásra, mint például tömegközlekedés, készpénzkezelés, valamint közösségi terek tárgyaival történő érintkezés. Ilyen esetekben a Pure kézfertőtlenítővel pillanatok alatt megtisztíthatja és fertőtlenítheti kezét.

Új formula

Illatmentes

Gyorsan elillan

Kompakt méret

Használható gyermekek kezének megtisztítására is


FIGYELEM:

A termék önállóan csak limitált mennyiségben vásárolható: egy vásárlónak, egyszeri alkalommal, 5 db. ***Önmagában kézfertőtlenítő termék csak előreutalás és Foxpost automatába történő kiszállítás választása esetén rendelhető.

Bruttó 15.000,- Ft feletti vásárlás esetén 1 db antibakteriális kézfertőtlenítőt AJÁNDÉKBA küldünk, a készlet erejéig, minden vásárlónak egyszeri alkalommal.

Bruttó 25.000,- Ft felett a kiszállítás INGYENES és AJÁNDÉK antibakteriális kézfertőtlenítőt küldünk a fenti feltételekkel.

A szállítási költség nem képezi a vásárlási limit számítási alapját.
Adatok
Cikkszám
3
Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.