MARNYS® K2-vitamin és D3-vitamin tartalmú folyékony étrend-kiegészítő, 1 üveg 30 ml, pipettával

MARNYS® K2+D3 vitamin csepp
MARNYS® K2+D3 vitamin csepp
MARNYS® K2+D3 vitamin csepp
MARNYS® K2+D3 vitamin csepp

MARNYS® K2-vitamin és D3-vitamin tartalmú folyékony étrend-kiegészítő, 1 üveg 30 ml, pipettával

Nincs raktáron
6 995 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
MARNYS® K2-Vitamin és D3-Vitamin tartalmú folyékony étrend-kiegészítő
1 üveg 30 ml, pipettával
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

MARNYS K2- és D3-vitamin tartalmú folyékony étrend-kiegészítő 0 éves kortól gyermekek, felnőttek, várandósok és szoptatós kismamák részére egyaránt ajánlott, belsőleges oldatos csepp.

A termék a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében olívaolajban oldva tartalmazza folyékony hatóanyagait, így a D3-vitamint (kolekalciferol) és K2-vitamint (menakinon-7). Folyékony állaga miatt hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható bámely korosztály számára. 

Az immunrendszer védelmének kialakulásában, annak fenntartásában, aktiválásában napjainkban vitathatalanul a D-vitaminnak tulajdonítanak kiemelkedő jelentőséget. A K2-vitamin pedig a csontképző folyamatok egyik legfontosabb szereplője.  A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését és a normál fogazat fenntartását. A K-vitaminnak fontos szerepe van a normál véralvadásban, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

 

Összetevők: szűz olívaolaj, antioxidánsok: alfa-tokoferol (E307), gamma-tokoferol (E308) és delta-tokoferol (E309), menakinon-7 (K2-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin). 

Ajánlott  napi fogyasztási mennyiség:

fogyassza reggel étkezés előtt

- 0-50 év között, illetve várandós és szoptató nők számára: 14 csepp (0,5 ml)

- 51-65 év közöttiek számára: 28 csepp (1,0 ml)

- 65 év felettiek számára: 42 csepp (1,5 ml)

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Laktóz- (tej-) és gluténmentes, cukormentes, szójaallergén-mentes

Doboz, 1 üveg 30 ml, pipettával

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet, táplálkozást és az egészséges életmódot. A kiegyensúlyozott, vegyes étrend valamint az egészséges életmód fenntartása FONTOS! Legyen tekintettel több étrend-kiegészítő együttes szedésekor vagy azok adásakor arra, hogy bizonyos készítmények azonos komponenseket tartalmaznak. Amennyiben várandós, vagy szoptat, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a termék szedésének megkezdése előtt!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Adatok
Cikkszám
8410885086792
Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.