Blog

Szempillanövesztésre fel!
31
Júl

Az egészségtől ragyogó, dús szemöldök és szempillák valószínűleg minden nő vágya. A csábító pillantás elérése szerencsére nem álom, természetes módszerekkel elérhető!

D-vitamin cseppek a könnyű felszívódás érdekében
27
Júl

A D-vitamin immunerősítő hatása mára közismert ténnyé vált. Ez a zsírban oldódó vitaminfajta, pontosabban hormon, alapvetően a bőrfelületet ért UV-B sugárzás által keletkezi.

Mi a szerepe a K2-vitaminnak?
27
Júl

Napjainkban a különféle étrend-kiegészítők és multivitaminok a virágkorukat élik. Ennek legfőbb oka, hogy egyre nehezebb a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, immunerősítő vitaminokat, ásványi anyagokat pusztán élelmiszerekből fedezni.

Nyári szépségápolás
24
Júl

Fókuszban a haj és a bőr egészségének védelme! Fordítsunk kellő figyelmet a nyári szépségápolásra, külsőnk és belsőnk egyaránt hálás lesz érte!

Zöld egészség - A méregtelenítő Marnys Phytalgem Dren és a zöld színű teák jótékony hatásai
19
Júl

Zöldnek lenni trendi, a szó átvitt értelmében mindenképpen! Ez hogyan jelenik meg a méregtelenítésben? Az alábbiakban megtudhatod!

Halkollagénnel a szép bőrért és az egészséges ízületekért!
10
Júl

10 000 mg I-es típusú hidrolizált tengeri halkollagén a bőr feszességéért, rugalmasságáért és a porcok egészségéért!

Bélflóra-erősítés a kiegyensúlyozott immunrendszerért
01
Júl

Az erős immunrendszer alappilére az egészséges és kiegyensúlyozott bélflóra! Hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg emésztőrendszerünk optimális állapotát? – Olvass tovább és kiderül!

Méregtelenítés gemmoterápiával
26
Jún

Gyógynövények rügyeiből, bimbóiból kinyert hatóanyagtartalom, méregtelenítés, megújulás? A MARNYS® Phytalgem Dren ezt kínálja!

Gondolatok a vegánságról
16
Jún

Mi az, hogy vegán? Miért jó vegán táplálkozást követni? Mire kell figyelni? Tényleg csak egy újabb „divatos filozófia”? Vallási, hitbéli, vagy egészségügyi alapokon nyugvó választás?

Ismerd meg a Homoktövist!
13
Jún

Egészségtudatosság, immunvédelem, természetes C-vitamin tartalom? Igen, mindez egy különleges superfoodba zárva!

Stresszcsökkentés és sportolás a kiegyensúlyozott hétköznapokért
05
Jún

A mindennapi stressz a 21. század velejárója, kezelésére elengedhetetlen lenne az ideális táplálkozás és a megfelelő mozgás. De kinek van erre ideje?

A magnézium D-vitaminra gyakorolt hatása
28
Máj

A D-vitamin immunrendszerre gyakorolt hatása ismert, jótékony tulajdonságának maximális kifejtéséhez azonban katalizátorokra van szüksége. Ezen katalizátorok közül, ha egyet ki kellene emelni, akkor az mindenképpen a magnézium lenne.

Cebida és Mag Vit étrend-kiegészítő termékek legfőbb jellemzői
23
Máj

A MARNYS® Cebida-Multivitamin a fenntartható egészségért és Mag Vit-Iható lendület magnéziumfolyadék eleve oldott hatóanyagaiknak köszönhetően kiváló hasznosulással járulnak hozzá a szervezet vitamin- és magnéziumszintjének megfelelő fenntartásához.

Szépségápolás és fittség az otthonmaradás időszaka alatt – 2. rész
20
Ápr

A járványhelyzet miatti otthonmaradás nem jelenti azt, hogy teljesen el kellene hanyagoljuk külsőnket. Habár a szalonok szolgáltatásaikról átmenetileg le kell mondanunk, azért ne feledjük: otthon is sokat tehetünk szépségünk megőrzéséért.

Szépségápolás és fittség az otthonmaradás időszaka alatt – 1. rész
08
Ápr

A világot sakkban tartó járvány kiszélesedése óta hazánkban is egyre több korlátozást vezettek be. A lakosság egészségének megóvására tett erőfeszítések szükséges velejárójára az otthonunkba való tudatos visszavonulással jár.

Aerosoft Kft. +36-70/315-5755 1024 Budapest, Buday László utca 16.